Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Back
Nieuws 5 sep 2023

Madaster breidt uit naar het Verenigd Koninkrijk

Madaster breidt haar activiteiten uit naar het Verenigd Koninkrijk. Na Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen en Oostenrijk zullen nu ook de Britten de circulariteit en embodied carbon kunnen berekenen met een materiaalpaspoort van Madaster.
Na de registratie van het eerste Britse gebouw in Madaster, 1Broadgate, in opdracht voor British Land, wordt begin oktober Madaster officieel gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk! De lancering vindt plaats aan boord van de klipper ‘Stad Amsterdam’ als onderdeel van een Nederlandse handelsmissie die circulaire toepassingen binnen de gebouwde omgeving stimuleert. Madaster Services UK Ltd. gaat de registratie en documentatie van bouwmaterialen in de gehele bouwketen in het Verenigd Koninkrijk faciliteren. Deze data stelt belanghebbenden in staat geïnformeerde keuzes te maken over hergebruik van materialen, recycling en afvalvermindering, waardoor uiteindelijk de milieu-impact van bouwprojecten in het Verenigd Koninkrijk wordt verminderd. We hebben binnen het Madaster platform specifieke functionaliteiten op maat ontwikkeld voor de Britse markt, zoals het genereren van RICS Whole Life Carbon Assessments en compatibiliteit met Uniclass- en NRM-classificatiestructuren om tegemoet te komen aan Britse BIM-modellen. We kijken ernaar uit om een substantiële bijdrage te leveren aan het realiseren van de Net Zero doelstellingen van het Verenigd Koninkrijk. Op de hoogte blijven? Volg Madaster UK op LinkedIn of laat jouw e-mailadres achter om belangrijke updates te ontvangen!

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Ontdek hier meer over het gebruik van ons platform

Start met Madaster en neem een partnerschap en/of abonnement

Madaster platform

1

Stap 1

 • Partnerschap

  Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt u in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.

 • Abonnement

  Ons abonnementsmodel biedt u toegang tot ons platform.

 • Demo

  Madaster geeft geregeld demo’s van het platform. Schrijf u in voor de volgende demo door een mail te sturen naar info@madaster.be

 • Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt u in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.
 • Ons abonnementsmodel biedt u toegang tot ons platform.
 • Madaster geeft geregeld demo’s van het platform. Schrijf u in voor de volgende demo door een mail te sturen naar info@madaster.be
2

Stap 2

 • Basic

  Gebruiker 1

  Object 1

  Onboarding 1x 1,5u

  Support 1 object

  Update 2x/ jaar

  Partner event 1x/ jaar

  Marketing Basic

  Event bij klant

  € 3.500 / jaar *

 • Extra

  Gebruiker 1

  Object 1

  Onboarding 2x 1,5u

  Support Max 3 objecten

  Update 2x/ jaar

  Partner event 1x/ jaar

  Marketing Extra

  Event bij klant

  € 5.500 / jaar *

 • Premium

  Gebruiker 1

  Object 1

  Onboarding 2x 1,5u

  Support >3 objecten

  Update 2x/ jaar

  Partner event 1x/ jaar

  Marketing Premium

  Event bij klant 1

  € 8.500 / jaar *

 • € 3.500 / jaar *

 • € 5.500 / jaar *

 • € 8.500 / jaar *

 • PURE

  U kan niet wachten om mee te werken aan een circulaire wereld? U hebt voldoende aan de Madaster-handleiding en hebt geen verdere ondersteuning nodig? Kies hier dan voor het ‘Madaster Puur’ abonnement. U krijgt toegang tot het platform voor 1 gebruiker en 1 gebouw. Vanuit uw account kan u extra diensten bestellen indien nodig.

  € 1.000 / jaar *

 • Producenten

  Producenten kunnen hun producten toevoegen op Madaster. Als productgegevens kunnen worden gebruikt en gedeeld met alle gebruikers, is registratie gratis. Voor extra functies is een partnerschap vereist en neemt u best contact op via info@madaster.be

  € 0 / jaar *

 • U kan niet wachten om mee te werken aan een circulaire wereld? U hebt voldoende aan de Madaster-handleiding en hebt geen verdere ondersteuning nodig? Kies hier dan voor het ‘Madaster Puur’ abonnement. U krijgt toegang tot het platform voor 1 gebruiker en 1 gebouw. Vanuit uw account kan u extra diensten bestellen indien nodig.

  € 1.000 / jaar *

 • Producenten kunnen hun producten toevoegen op Madaster. Als productgegevens kunnen worden gebruikt en gedeeld met alle gebruikers, is registratie gratis. Voor extra functies is een partnerschap vereist en neemt u best contact op via info@madaster.be

  € 0 / jaar *

Neem contact met ons op

+32 47 353 2059
Maandag – Vrijdag, 08:30 – 18:00

info@madaster.be

Commandant Van Laethemstraat 40 bus 001
2660, Antwerp
Belgium

Wat zit er in voor mij?

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image
23-11-2023 Nieuws

Decarbonisatie steeds belangrijker

Lees meer
madaster-image
07-11-2023 Persberichten

Staedion start met paspoort voor bouwmaterialen van Madaster

Lees meer
madaster-image
09-10-2023 Blogs

Reduceer impact op milieu met Madaster

Lees meer

Where are you located?