Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in

Ons platform

De meest nauwkeurige  circulariteit en CO2 berekeningen

Hoe werkt Madaster

Gegevens importeren

Importeer vastgoed gegevens uit BIM en Excel of gebruik het voorspellende model van Madaster.

Berekenen

Madaster wijst de gegevens van uw activa toe aan betrouwbare databases om de impact te berekenen.

Krijg inzichten

Ontdek bruikbare inzichten om duurzaamheid en circulariteit te stimuleren.

Krijg inzicht in de prestaties van uw portfolio

Gebruik de kracht van datagestuurde besluitvorming door uitgebreide inzichten te krijgen in de prestaties van uw activa portfolio, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor verbeterde duurzaamheid en verminderde impact op het milieu.

Opgeslagen en operationele koolstof meten

Meet de volledige milieu-impact van uw bedrijfsmiddelen met nauwkeurige berekeningen van zowel belichaamde als operationele koolstof, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen om de koolstofemissies gedurende de hele levenscyclus van uw gebouwen te verminderen.

Meet circulariteit en losmaakbaarheid

Beoordeel de circulariteit en losmaakbaarheid van materialen in uw gebouwen, zodat u het gebruik van hulpbronnen kunt optimaliseren, de principes van de circulaire economie kunt bevorderen en de afvalproductie kunt verminderen.

Identificeer gestrande activa met CRREM

Identificeer gestrande activa en beperk klimaat gerelateerde risico’s met behulp van de geavanceerde CRREM-methodologie die in ons platform is geïntegreerd, zodat u uw portfolio kunt afstemmen op de klimaatdoelstellingen en weloverwogen desinvesterings- en optimalisatiebeslissingen kunt nemen.

Genereer Materiaalpaspoorten

Maak uitgebreide materiaalpaspoorten voor uw bedrijfsmiddelen, die transparante en gestandaardiseerde documentatie van de gebruikte materialen bieden, waardoor toekomstig hergebruik, recycling en verantwoord beheer van het einde van de levensduur worden vergemakkelijkt.

Voldoe aan regelgeving en bouwcertificeringsprogramma’s

Blijf de regelgeving voor en voldoe aan de certificeringsvereisten voor gebouwen door gebruik te maken van de compatibiliteit van ons platform met industriestandaards zoals EU Taxonomy, BREEAM en DGNB, zodat uw activa duurzaam, compliant en toekomstbestendig zijn.

Maak verbinding met geverifieerde databases

Verrijk uw activa in Madaster naadloos met geverifieerde databases, zodat u verzekerd bent van nauwkeurige en up-to-date informatie over materialen en hun impact op het milieu.

Maak aangepaste materialen en producten

Op zoek naar iets speciaals? Maak uw eigen aangepaste materialen en producten met unieke waarden voor circulariteit, afneembaarheid, milieu-impact en financiële waarde.

Onze roadmap

 • Producent Track and Trace

  3e kwartaal 2023​

  Producenten kunnen inzicht krijgen in waar hun producten zijn geïnstalleerd, wat als basis dient voor terugname-, terugkoop- en PaaS-bedrijfsmodellen.

 • EU-Taxonomie

  4e kwartaal 2023​

  Grote bedrijven die het platform gebruiken, kunnen rapporteren over de afstemming van EU-taxonomie als het gaat om informatie over de circulaire economie.

 • Bouwproces

  4e kwartaal 2023​

  Het bestaande tabblad u0022bouwprocesu0022 wordt vernieuwd, zodat gebruikers de circulariteit en milieuvoordelen van uw bouwgeschiedenis duidelijk kunnen begrijpen.

Where are you located?