Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Platform Inspiratie Max’en Contact
Log in
Terug
Nieuws 22 feb 2019

INTRODUCTIE SIMONE

INTRODUCTIE SIMONE

INTRODUCTIE SIMONE

Sinds eind oktober 2018 heb ik het genoegen het Madaster team te versterken als Business Development Manager Asia.

Als Sinologe met een bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring in China heb ik gehoor gegeven aan de hulpvraag van Madaster om mede Madaster Taiwan op te zetten. In Taiwan is men in de gebouwde omgeving actief bezig met het maken van beleid op het gebied van circulariteit en het materialenpaspoort. Hoewel de wil er is, ontbreekt het hen aan voldoende kennis en dat Madaster daar zeker een steentje aan bij kan dragen is gebleken tijdens ons bezoek aan Taiwan afgelopen november. In 2019 willen we drie demonstratieprojecten verwezenlijken om in de Taiwanese bouwsector de voordelen van een materialenpaspoort onder de aandacht te brengen. Inmiddels is de website van Madaster in het Chinees vertaald en hebben we onze eerste Chinese nieuwsbrief verstuurd.

Zelf heb ik geen ervaring in deze sector maar ben de laatste jaren vooral werkzaam geweest in de foodsector in China. Mijn laatste opdracht was voor een Chinese industriële bakkerij die mij gevraagd heeft een bakkersschool voor hen op te richten in Beijing en een aantal food gerelateerde Nederlandse bedrijven in China te vertegenwoordigen.

Inmiddels ben ik ondergedompeld in de wereld van materialenpaspoorten, BIM modellen, LCA en NL SFB. Wat een mooi product heeft Madaster in handen om bij te dragen aan de circulariteit in Nederland en daarbuiten en ik ben trots dat ik daar deelgenoot van mag zijn.

Asia here we come!!

 

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Word een van onze Max'en

Koplopers in een circulaire economie

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image Persberichten
19-09-2022

Redevco neemt leidersrol op in circulariteit

Lees meer
madaster-image Nieuws
22-06-2022

GROHE geeft kranen en baden eeuwig leven in Madaster

Lees meer
madaster-image Projecten
24-05-2022

Voor het eerst materialenpaspoort voor groot renovatieproject

Lees meer