Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Platform Inspiratie Max’en Contact
Log in
Terug

Op het juiste moment op de juiste plek voor een duurzamere bouwsector

Of u nu nieuwe producten levert, of juist gebruikte producten ‘oogst’, als logistiek partner zorgt u ervoor dat de juiste materialen op tijd aanwezig zijn op hun plaats van bestemming.

Dit kan gaan over zowel de aanvoer als de afvoer van materialen en producten. Als logistiek dienstverlener speelt u een grote rol in de circulariteit van materialen en producten, waarbij uw specialisatie zorgt voor de beste prijs, optimaal hergebruik, een efficiënte administratie of levering just in time. Of alles tegelijk natuurlijk. Met Madaster legt u de connectie tussen data van materialen van leveranciers en de circulaire vraag van opdrachtgevers.

Op het juiste moment op de juiste plek voor een duurzamere bouwsector

Wat doet Madaster voor mij?

Opdrachtgevers blijvend aan u binden kan een uitdaging zijn als logistiek partner. Levering tegen de laagste prijs, het regelen van de logistiek op de bouw of uitvoering van de sloop is daarbij niet altijd voldoende om de concurrent voor te blijven. Aanvullende services maken het verschil. Met Madaster biedt u klanten een extra service. Ze hebben met Madaster namelijk toegang tot achterliggende informatie over materialen en producten waar u zorg voor draagt.

Het Madaster platform

Het Madaster platform

In Madaster maakt u gemakkelijk een materialenpaspoort aan op basis van een BIM (IFC) of Excel-document. Door deze geautomatiseerd te verrijken met informatie over circulariteit, milieubelasting en restwaarde, wordt uw Madaster-omgeving een waardevolle databron.

Het totaal van geregistreerde objecten, aangevuld met inzicht vanuit algoritmen is beschikbaar via ons omgevingsregister. Dit maakt op gebiedsniveau zichtbaar welke materialen zich waar bevinden. Een inzicht voor beleidsmakers en iedereen die op zoek is naar data over de gebouwde omgeving.

Lees verder

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Word een van onze Max'en

Koplopers in een circulaire economie