Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Platform Inspiratie Max’en Contact
Log in
Terug

Duurzaam en circulair beleid

Wanneer u adviseert of het beheer verzorgt op het gebied van duurzaamheid en circulariteit, weet u dat hier de toekomst ligt.

U bent op de hoogte van de laatste trends in de markt en veranderende wetgevingen in uw vakgebied en weet precies wat er speelt. U bent ook in staat dit praktisch door te vertalen. Madaster is daarbij een waardevol instrument dat u en uw klanten inzicht biedt in de milieu-impact, toxiciteit en hergebruikpotentieel van materialen en producten in de gebouwde omgeving. De uitwisseling van inzichten, data en scores wordt een stuk eenvoudiger en het gebouwdossier is altijd up-to-date.

Duurzaam en circulair beleid

Wat doet Madaster voor u?

Madaster kan een mooie aanvulling zijn in uw circulaire adviezen en plannen. Het stelt u in staat om uw visie praktisch en meetbaar te maken voor hen die het werkelijkheid gaan maken. Daarbij houdt Madaster net als u veranderingen in de markt in de gaten. Zo blijft uw plan bijvoorbeeld voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving.

Het Madaster platform

Het Madaster platform

In Madaster maakt u gemakkelijk een materialenpaspoort aan op basis van een BIM (IFC) of Excel-document. Door deze geautomatiseerd te verrijken met informatie over circulariteit, milieubelasting en restwaarde, wordt uw Madaster-omgeving een waardevolle databron.

Het totaal van geregistreerde objecten, aangevuld met inzicht vanuit algoritmen is beschikbaar via ons omgevingsregister. Dit maakt op gebiedsniveau zichtbaar welke materialen zich waar bevinden. Een inzicht voor beleidsmakers en iedereen die op zoek is naar data over de gebouwde omgeving.

Lees verder

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Word een van onze Max'en

Koplopers in een circulaire economie