Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Back
Nieuws 13 feb 2023

Materiaalpaspoort op maat van de gebruiker

Ook dit jaar worden er weer nieuwe functionaliteiten aan het Madaster-platform toegevoegd op basis van marktontwikkelingen, feedback van gebruikers en veranderende wet- en regelgeving – de eerste daarvan is het materialenpaspoort dat de gebruiker op maat kan opstellen met de KPI’s en het detailniveau naar keuze.
In de blog ‘De ontwikkeling van het Madaster-platform’, roemde onze product manager David Parker de enorme vooruitgang die het Madaster platform sinds vorig jaar heeft geboekt. Een lange lijst van belangrijke functies zijn toegevoegd, waaronder de toevoeging van de generieke datasets van EPEA, een nieuw 3D-viewer tabblad, nieuwe dashboards en benchmarking, een nieuw omgevingsregister, verbeterd abonnementenbeheer en een complete UX revisie.

Dynamisch materialenpaspoort

Het is nu mogelijk om op het Madaster-platform verschillende versies van het materialenpaspoort te kiezen en met paramaters naar keuze afhankelijk van welke KPI’s en mate van detail u in uw document wil opnemen:

1-pager

Gebruikers die alleen geïnteresseerd zijn in samenvattende statistieken kunnen kiezen voor een 1-pager. Deze versie van het materialenpaspoort geeft de gebruiker in één oogopslag een overzicht van de prestaties van het object.

Samenvatting

Deze versie van het materiaalpaspoort is handig voor gebruikers die een kort managementrapport willen over een geregistreerd object. Het document bevat samenvattende statistieken met grafieken en beschrijvingen.

Volledig paspoort

Het volledige paspoort biedt uitkomst wanneer uitgebreide en gedetailleerde informatie gewenst is over geregistreerde objecten. Naast grafieken en beschrijvingen zijn hier ook tabellen in opgenomen om gedetailleerde informatie weer te kunnen geven.
“Met de nieuwe dynamische materiaalpaspoorten kunnen gebruikers snel specifieke informatie uit Madaster halen”

Technische bijlage

Als een gebruiker echt in de details wil duiken en eigen rapportages wil maken, is het ook mogelijk een volledig paspoort te genereren met een technische bijlage op basis van XLSX. Met de nieuwe dynamische materiaalpaspoorten kunnen gebruikers snel specifieke informatie uit Madaster halen. Bovendien kunnen gebruikers, zodra een aangepast paspoort is geconfigureerd, hun voorkeuren opslaan voor toekomstige paspoorten. Nog geen gebruiker van het Madaster platform, maar wel geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vraag een demo aan of neem vrijblijvend contact op via info@madaster.be.

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Ontdek hier meer over het gebruik van ons platform

Start met Madaster en neem een partnerschap en/of abonnement

Madaster platform

1

Stap 1

 • Partnerschap

  Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt u in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.

 • Abonnement

  Ons abonnementsmodel biedt u toegang tot ons platform.

 • Demo

  Madaster geeft geregeld demo’s van het platform. Schrijf u in voor de volgende demo door een mail te sturen naar info@madaster.be

 • Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt u in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.
 • Ons abonnementsmodel biedt u toegang tot ons platform.
 • Madaster geeft geregeld demo’s van het platform. Schrijf u in voor de volgende demo door een mail te sturen naar info@madaster.be
2

Stap 2

 • Basic

  Gebruiker 1

  Object 1

  Onboarding 1x 1,5u

  Support 1 object

  Update 2x/ jaar

  Partner event 1x/ jaar

  Marketing Basic

  Event bij klant

  € 3.500 / jaar *

 • Extra

  Gebruiker 1

  Object 1

  Onboarding 2x 1,5u

  Support Max 3 objecten

  Update 2x/ jaar

  Partner event 1x/ jaar

  Marketing Extra

  Event bij klant

  € 5.500 / jaar *

 • Premium

  Gebruiker 1

  Object 1

  Onboarding 2x 1,5u

  Support >3 objecten

  Update 2x/ jaar

  Partner event 1x/ jaar

  Marketing Premium

  Event bij klant 1

  € 8.500 / jaar *

 • € 3.500 / jaar *

 • € 5.500 / jaar *

 • € 8.500 / jaar *

 • PURE

  U kan niet wachten om mee te werken aan een circulaire wereld? U hebt voldoende aan de Madaster-handleiding en hebt geen verdere ondersteuning nodig? Kies hier dan voor het ‘Madaster Puur’ abonnement. U krijgt toegang tot het platform voor 1 gebruiker en 1 gebouw. Vanuit uw account kan u extra diensten bestellen indien nodig.

  € 1.000 / jaar *

 • Producenten

  Producenten kunnen hun producten toevoegen op Madaster. Als productgegevens kunnen worden gebruikt en gedeeld met alle gebruikers, is registratie gratis. Voor extra functies is een partnerschap vereist en neemt u best contact op via info@madaster.be

  € 0 / jaar *

 • U kan niet wachten om mee te werken aan een circulaire wereld? U hebt voldoende aan de Madaster-handleiding en hebt geen verdere ondersteuning nodig? Kies hier dan voor het ‘Madaster Puur’ abonnement. U krijgt toegang tot het platform voor 1 gebruiker en 1 gebouw. Vanuit uw account kan u extra diensten bestellen indien nodig.

  € 1.000 / jaar *

 • Producenten kunnen hun producten toevoegen op Madaster. Als productgegevens kunnen worden gebruikt en gedeeld met alle gebruikers, is registratie gratis. Voor extra functies is een partnerschap vereist en neemt u best contact op via info@madaster.be

  € 0 / jaar *

Neem contact met ons op

+32 47 353 2059
Maandag – Vrijdag, 08:30 – 18:00

info@madaster.be

Commandant Van Laethemstraat 40 bus 001
2660, Antwerp
Belgium

Wat zit er in voor mij?

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image
23-11-2023 Nieuws

Decarbonisatie steeds belangrijker

Lees meer
madaster-image
07-11-2023 Persberichten

Staedion start met paspoort voor bouwmaterialen van Madaster

Lees meer
madaster-image
09-10-2023 Blogs

Reduceer impact op milieu met Madaster

Lees meer

Where are you located?