Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Back
Nieuws 11 mei 2018

INTRODUCTIE ROB

INTRODUCTIE ROB

Sinds 9 april mag ik me onderdeel noemen van het Madaster team en ben ik aan de slag om het Partnership Programma te ontwikkelen en uit te rollen. Een mooie uitdaging met als doel om de functionaliteit en services rondom het platform uit te breiden, en om schaal te creëren bij de adoptie van Madaster. Voor mijzelf een goede balans tussen veel met inhoud bezig zijn, en tegelijkertijd bijdragen aan de groei van Madaster.

De afgelopen jaren ben ik vooral actief geweest om het bewustzijn van circulaire economie in Nederland en internationaal groter te maken, zowel binnen het bedrijfsleven als de overheid. Eerst via de campagne Netherlands Circular Hotspot (nu Holland Circular Hotspot), later via C-Creators in een meer adviserende en verbindende rol. Inmiddels is circulariteit in Nederland vrij bekend en begint het een modewoord te worden. Dat is mooi! Wel is het van belang dat er meer concrete voorbeelden komen die laten zien dat circulair het nieuwe normaal is. Anders lopen we het risico dat circulair net zo’n containerbegrip als duurzaamheid wordt. Daadwerkelijk dingen anders doen kan alleen door je voornaamste gedachtepatronen te veranderen, hier vervolgens op te acteren, en iets tastbaars te realiseren.

De reden dat ik graag aan Madaster bijdraag ligt exact op dat snijvlak. Een prachtige visie, maar ook een praktisch product dat schaalbaar is en als enabler dient voor vele anderen om in de gebouwde omgeving circulariteit inzichtelijk te maken en materialen blijvend te waarderen. Dit stelt organisaties vervolgens in staat om op deze inzichten te acteren.

Laat ik vooropstellen dat ieder land, samenleving, bedrijf en individu nog een lange weg te gaan heeft richting een circulair model. Toch wil ik graag positief afsluiten met het feit dat ik denk dat we het in Nederland in vergelijking met andere landen vrij goed doen op het gebied van samenwerking, een voorwaarde voor een circulaire economie. Ik heb zelf een aantal jaren in het buitenland gewoond en het grootste verschil dat ik keer op keer zie terugkomen is dat wij Nederlanders goed in staat zijn om richting een gezamenlijk doel te werken. De verbinding die er middels verschillende ‘ronde tafels’ bestaat tussen overheid, wetenschap en bedrijfsleven is vrij groot, dat mogen we niet onderwaarderen. Kijk maar naar de plannen die er liggen voor de transitieagenda circulair bouwen. Laten we er nu grootschalig op acteren, en dan komt het goed!

 

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Ontdek hier meer over het gebruik van ons platform

Start met Madaster en neem een partnerschap en/of abonnement

Madaster platform

1

Stap 1

 • Partnerschap

  Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt u in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.

 • Abonnement

  Ons abonnementsmodel biedt u toegang tot ons platform.

 • Demo

  Madaster geeft geregeld demo’s van het platform. Schrijf u in voor de volgende demo door een mail te sturen naar info@madaster.be

 • Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt u in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.
 • Ons abonnementsmodel biedt u toegang tot ons platform.
 • Madaster geeft geregeld demo’s van het platform. Schrijf u in voor de volgende demo door een mail te sturen naar info@madaster.be
2

Stap 2

 • Basic

  Gebruiker 1

  Object 1

  Onboarding 1x 1,5u

  Support 1 object

  Update 2x/ jaar

  Partner event 1x/ jaar

  Marketing Basic

  Event bij klant

  € 3.500 / jaar *

 • Extra

  Gebruiker 1

  Object 1

  Onboarding 2x 1,5u

  Support Max 3 objecten

  Update 2x/ jaar

  Partner event 1x/ jaar

  Marketing Extra

  Event bij klant

  € 5.500 / jaar *

 • Premium

  Gebruiker 1

  Object 1

  Onboarding 2x 1,5u

  Support >3 objecten

  Update 2x/ jaar

  Partner event 1x/ jaar

  Marketing Premium

  Event bij klant 1

  € 8.500 / jaar *

 • € 3.500 / jaar *

 • € 5.500 / jaar *

 • € 8.500 / jaar *

 • PURE

  U kan niet wachten om mee te werken aan een circulaire wereld? U hebt voldoende aan de Madaster-handleiding en hebt geen verdere ondersteuning nodig? Kies hier dan voor het ‘Madaster Puur’ abonnement. U krijgt toegang tot het platform voor 1 gebruiker en 1 gebouw. Vanuit uw account kan u extra diensten bestellen indien nodig.

  € 1.000 / jaar *

 • Producenten

  Producenten kunnen hun producten toevoegen op Madaster. Als productgegevens kunnen worden gebruikt en gedeeld met alle gebruikers, is registratie gratis. Voor extra functies is een partnerschap vereist en neemt u best contact op via info@madaster.be

  € 0 / jaar *

 • U kan niet wachten om mee te werken aan een circulaire wereld? U hebt voldoende aan de Madaster-handleiding en hebt geen verdere ondersteuning nodig? Kies hier dan voor het ‘Madaster Puur’ abonnement. U krijgt toegang tot het platform voor 1 gebruiker en 1 gebouw. Vanuit uw account kan u extra diensten bestellen indien nodig.

  € 1.000 / jaar *

 • Producenten kunnen hun producten toevoegen op Madaster. Als productgegevens kunnen worden gebruikt en gedeeld met alle gebruikers, is registratie gratis. Voor extra functies is een partnerschap vereist en neemt u best contact op via info@madaster.be

  € 0 / jaar *

Neem contact met ons op

+32 47 353 2059
Maandag – Vrijdag, 08:30 – 18:00

info@madaster.be

Commandant Van Laethemstraat 40 bus 001
2660, Antwerp
Belgium

Wat zit er in voor mij?

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image
23-11-2023 Nieuws

Decarbonisatie steeds belangrijker

Lees meer
madaster-image
07-11-2023 Persberichten

Staedion start met paspoort voor bouwmaterialen van Madaster

Lees meer
madaster-image
09-10-2023 Blogs

Reduceer impact op milieu met Madaster

Lees meer

Where are you located?